Sevgililer günü tarifleri 1

Sevgililer günü tarifleri etkinliğimiz sona erdi. Etkinliğimize sevgililer günü için hazırlanan birbirinden güzel pasta, kek, tatlı, kurabiye ve yemek tarifleri geldi. Blogger arkadaşlarımıza ve takipçilerimize katılımları için çok teşekkür ederiz. Sayfamız şenlendi, renklendi. Bir arada olduk, tariflerimizi paylaştık. Etkinlik sonunda tariflerin içinde mutlu badem blogunun yazarı Çağla hanımın gönderdiği sevgililer günü mini pastası ile en çok beğenilen tarif oldu. Etkinliğe katılan tariflere ulaşmak için fotoğrafların altındaki yazıları tıklamanız yeterli. Bugün etkinliğe katılan tariflerin sadece bir kısmını paylaşacağız önümüzdeki günlerde tariflerin devamı gelecek. 



                                                                          sevgililer günü için mini pasta 


Birbirinden güzel beş tarifle etkinliğimize katılan Nurşen hanım gerek görsel gerekse tarif olarak hepimizi mest etti. Nurşen hanımın kalp şeklinde yaptığı mükemmel frambuazlı macaronlar, pembe, kırmızı ve beyaz renkten oluşan ebruli sevgi kurabiyeleri, milföy hamuru ile yaptığı çilekli kalpler, beyaz çikolatalı kalp şeklinde frambuazlı muhallebi ve çikolata ile taçlandırdığı sevgililer günü pastası. 


                                                                           Nurlu Mutfakta 

Filiz hanım etkinliğimize blogundan seçtiği dört tarifle katıldı. 2015 yılı sevgililer gününe özel çörek otlu ve susamlı tuzlu kurabiyeler, meyveli sütlü tatlı sevenler için mangolu irmik tatlısı, kalp mücver adını verdiği tuzlu kek ve truff tarifleri ile etkinliğimizi şenlendirdi. Hepside çok güzel tarifler. 


                                                                               Filizce Yemekler

Nergis'in pasta ve kurabiyelerinin özgün tasarımlarına hayran olmamak imkansız. Gerek tariflere eklediği şiirler ve hikayelerle paylaşımları hep anlamlı olmuştur Nergisin selvi boylum al yazmalım film temalı pastası, gene camdan kalpler filminden esinlenerek akide şekeri ile yaptığı kurabiyeleri her masalın sonunda söylenen gökten üç elme düştü temalı kurabiyelerini siz de çok beğendiniz değil mi. Ama Nergis Lezzet Beşlisi konuk yazarı olduğu için tarifleri değerlendirmeye almıyoruz. Sevgili arkadaşımız da etkinliğe sadece sayfamızı renklendirmek için katılıyor. Zaten çoğu arkadaşımız da hep beraber olmak için katılıyor.


                                                                             Nergis Mevsimi
Tuz Ekmek blogunun yazarı Sare hanımla şahsen tanışma mutluluğuna eriştim. Çok zarif, çok kibar ve sevgi dolu bir hanımefendi. Tuz Ekmek blogunu henüz ziyaret etmediyseniz mutlaka uğrayın. Yaşadığı yöreyi ve tarifleri şekliyle tanıtıyor ve anlatıyor. Sare hanım etkinliğimize iki renkli panna cotta ve mor menekşelerle süslediği çikolatalı kestaneli torte tarifleri ile katıldı.



                                                                            Tuz Ekmek


Lezzetli Atölye blogunun yazarı Nilgün hanım sevenlere sevgi buketi yaptı. Şeker hamurlu turkuaz renkli pastasının gerek renkleri gerekse tasarımını hepimiz çok beğendik. Sevgi buketini memnuniyetle aldık.


                             Lezzetli Atölye 

Etkinliğimize İsveç'ten katılan Zehra hanımın beyaz çikolata ile yaptığı ahududulu çöreklerine ve yabanmersinli kalp şeklindeki cupkek tariflerine blogundan ulaşabilirsiniz.


                            Zehra's Kitchen

Tarifleri kadar kalemi de çok kuvvetli olan ve paylaşımlarını en çok sevdiğimiz bloggerlerden birisi Neslihan. Eşine olan sevgisinin hikayesi hala aklımızda. Neslihan etkinliğimize truff ve browni kurabiye ile katıldı. İki tarifi de birbirinden güzel.


                                                                 Neslice Tarifler
Pembe Kekik 
Tariflerimiz çok paylaşımımız devam edecek.
DEVAMI YARIN....
Lezzet Beşlisi
Sevgililer Günü Tarif Etkinliği

Yorumlar

  1. çok teşekkürler , sevgiler selamlar sunuyorum ....

    YanıtlaSil
  2. katılanları tebrik ederim. Traiflerin hepside birbirindne güzel. Ayrıca çağla arkadaşımıza bol bol tebrikler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nursevin hanımcım, tariflerimiz bayağı çokmuş üç dört yayında ancak toparlayacağız. Sizin ve tüm katılan arkadaşlarımızın tarifleri çok güzeldi. Sayfamız şenlendi. Çok mutlu olduk. Sevgiler.

      Sil
    2. Hepsi birbirinden güzel herkesin ellerine emeğine sağlık. ...

      Sil
  3. Bütün sunumlar birbirinden güzel görünüyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder